Over Wat-Mooi

Wat-Mooi is een kapsalon in het stadsdeel Stratum in Eindhoven. Bij mij staat service en beleving centraal. Mijn missie is dan ook dat mensen altijd met een goed en voldaan gevoel mijn salon verlaten.

Koffie en thee staan altijd voor u klaar. 

Over mij

Even voorstellen: Mijn naam is Chérie Montanari.
Ik ben 39 jaar oud. Ongeveer 20 jaar ben ik werkzaam geweest als haarstyliste en visagist voor verschillende kapsalons in de regio Eindhoven.

In 2013 vond ik het tijd om al mijn ervaring en vakbekwaamheid in de kappersbranche te gebruiken om een eigen salon te openen. Vanaf 15 april 2013 ben ik gestart met mijn  eenmanszaak.

Knippen, föhnen, kleuren

Met knippen ben ik allround georiënteerd voor elk haartype; kroeshaar, Aziatisch haar en Europees haar. Ik maak gebruik van verschillende kniptechnieken. 
Bruidskapsels, galakapsels en opsteekkapsels behoren zeker ook tot de mogelijkheden. 
Mijn specialiteit is het stylen van het haar in alle lengtes, kort en lang haar. 

Al deze technieken houd ik up-to-date door regelmatig cursussen en trainingen te volgen.

Visagie

make-up fotoHierbij wordt er een analyse gemaakt van uw huidtint en gezichtsvorm. Vervolgens wordt gekeken welke make-up het best bij u past.

Denk hierbij aan:

  • Bruidsmake-up
  • Avondmake-up
  • Advies en beautytips

Ik maak gebruik van het merk Make-up Studio. Vanaf juli zal ik meer en meer gebruik maken van ASTRA-producten. Want producten van ASTRA  bevatten natuurlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.