Salon & producten

De Salon

De kapsalon is volledig in eigen beheer gebouwd en deels opgetrokken uit gerecyclede materialen. In het najaar van 2016 is de salon verbouwd, de heropening was op 30 september 2016.
De ingang van de kapsalon is gelegen aan de voorkant.

Door veel gebruik te maken van hout en staal straalt het geheel een robuust, maar intiem karakter uit.

Haarverzorging

Ik kies bewust voor verzorgingsproducten die niet op dieren getest zijn, milieuvriendelijk zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten. Daarnaast zijn de producten parabeen- en siliconen-vrij en bevatten ze geen parafine.

Voor de haarverzorging van mannen en vrouwen werk ik met de merken Screen, Nook the beauty family, Gents, Artisan en Magic Argan Oil. Ook werk ik met BFree en Dear Beard.

Het nieuwste verzorgingsproduct van mijn salon zorgt ervoor dat luizen verdwijnen uit je haar. Dit product is van het merk Bye Bye Pidò.

Handverzorging

De handverzorginsproducten die worden gebruikt tijdens de behandelingen zijn gebaseerd op bioligische olijfolie uit Spanje. Aan deze olie zijn biologische oliën zoals roseolie, lavendel en rosemarijn toegevoegd.

handverzorgingManicure behandeling

Deze behandeling is jouw moment om te ontspannen. Ik geef jou en je handen een heerlijk relax-moment. Uw handen worden warm gemaakt met een warm doekje. Vervolgens worden uw handen gemasseerd met rosemarijnolie. Om de olie goed te laten intrekken wordt er nogmaals warme doekjes gelegd op uw handen.

Manicure behandeling uitgebreid

Gun jezelf pure verwennerij en geniet van deze behandeling. U krijgt eerst een handscrub. Vervolgens ontvangt u een voedende handmassage en breng ik een handmasker aan. Als laatste zijn uw nagels aan de beurt, ze worden gevijld.

Andere behandelingen

  • Nagels lakken
  • Nagels vijlen en nagelriemen olieën en lakken

Mijn haarverzorgingsproducten

logo oway

SCREEN

Ik maak gebruik van de een nieuw haarverf merk uit Italië. Deze haarverf bevat geen chemische stoffen, is parabenen vrij en ammonia vrij.

Screen voor dekking van grijs haar

Om grijze haren te dekken maak ik gebruik van de haarverf van SCREEN. Deze haarverf biedt perfecte dekking van grijs haar. Het creëert een intense heldere kleur van je haar. De verf bevat geen parabenen en is compleet ammonia vrij.

Het verbetert de structuur van het gekleurde haar door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten. Door het vriendelijke karakter van de haarverf ervaart u geen irritatie op uw hoofdhuid.

logo nook beauty family

De producten van SCREEN zijn volgens natuurlijke inspiratie tot stand gekomen. Voor de beste verzorging van het haar en de huid zijn alle formules vrij van parabenen, nikkel-chroom-kobalt vrij, SLES vrij (Sodium Laureth Sulfate kunt u allergisch voor zijn), SLS vrij (Sodium Lauryl Sulfate kan flink irriteren) en allergievrij parfum.

Magic Argan Oil van SCREEN, pure verwennerij

Verzorgingsproducten voor het haar en de huid. Deze producten zijn verrijkt met argan olie, macadamia olie en keratine en bevatten voedende, herstructurerende en revitaliserende eigenschappen.

Dear Beard voor de man

Verzorgingsproducten voor de baard en snor van de man. Deze producten zijn parabenen vrij, alcoholvrij en met allergievrije parfum.

Bye Bye Pidò verwijdert luizen

Luizen zijn ongewenste gasten in je haar. Met Bye Bye Pidò verdwijnen luizen het snelst. Dus last van luizen? Kom snel langs voor dit nieuwe product.

logo gents wet pomade

Gents

Enkel voor mannen … ? Stylingsproducten zoals de waxshaper, madclay, sticky paste en wet pomade gebruik ik voor de mannen. Maar hiermee kan ik de haren van vrouwen ook mooi stylen!